15-08-16

Amsterdam 15 augustus 2016

image.jpegWe zijn deze morgen vertrokken vanuit Muiden richting Amsterdam, de zon was deze keer van de partij maar een felle noordenwind maakt het toch nog wat fris.

onze doelstelling is naar de Amstel te varen maar de stremmingen zijn ons niet goed gezind.

De laatste brug voor de Amstel is gesperd, enkel bootjes niet hoger dan 2m60 kunnen door, dat geldt niet voor ons dus wachten!!

image.jpegNormaal woensdag kunnen wij erdoor en dat om kwart na zes 's morgens.  Dus vroeg opstaan.

image.jpegwe maken gebruik van de verplichte rust en fietsen naar de binnenstad, 15 min en we staan in het hartje van Amsterdam.

De toeristen lopen elkaar en de stad plat.  Je moet ogen op je achterste hebben om zonder kleerscheuren te kunnen fietsen.  Maar het is zoals gewoonlijk de moeite.

image.jpeg

We bezoeken het museum voor wetenschap of het gebouw van Nemo!  Wat zijn het toch krak's in urbanisatie die Nederlanders.

Een ritje langs de walletjes en opnieuw richting Diemen waar we met de boot liggen. We moeten opnieuw onze verwarming gebruiken in de tent, wat een rotzomer.  Misschien morgen beter.

image.jpeg

Commentaren

Het klinkt terug heel leuk. In mei hebben we hetzelfde trajekt langs de Vecht afgefietst, heel mooi en vooral heel rustig. Veel vaar-, fiets- en stapgenot en slechts één doel voor ogen : genieten !
groetjes
Jan & Caroline

Gepost door: Jan | 16-08-16

De commentaren zijn gesloten.