14-08-16

11 aug - 14 augustus Utrecht - Maarssen - Muiden

image.jpegDonderdag 11 augustus Utrecht – Maarssen

image.jpeg
De route die we gisteren fietsten varen we vandaag voor een groot stuk. De vecht met de buitenhuizen van behoede Amsterdammers uit vroegere en hedendaagse tijden.
De theehuizen aan het water allen gebouwd met als doelstelling genieten en pracht en praal tentoonstellen. De één al mooier en grootser dan de andere. Met tussendoor pittoreske bruggetjes en aanlegkades.
We vinden een plaatsje dicht bij het centrum van Maarssen. Het is echt hondenweer, de verwarming wordt aangestoken en de buitentent gaat volledig dicht.
Onze logé’s gaan huiswaarts maar morgen krijgen we al nieuwe.
Er moet gepoetst en gewassen worden, altijd wel iets te doen!


Vrijdag 12 augustus


We varen vandaag richting Breukelen we zien wel onderweg naar een slaapplaats. Het is druk op het water alle ligplaatsen zijn vol.
In Weesp krijgen we een plaatsje aan de wateraftakplaats met de melding dat we volgende dag om 9u30 moeten vertrekken de plaats moet dan vrijblijven voor degene die water nodig heeft.

image.jpeg
Zaterdag 13 augustus Weesp – Muiden


Ontbijten en 9u30 vertrekken. Wat een drukte op het water, opnieuw krijgen we het laatste plaatsje in Muiden stadje aan het IJ van hieruit is het 12 km dwars door een natuurgebied tot het centrum van Amsterdam.image.jpeg

image.jpegimage.jpeg

De commentaren zijn gesloten.