15-07-16

Lithoyen - Lithse Ham 15 juli 2016

 

Lithoyen – Lithse ham


Gisterenavond was er nog zeilwedstrijd wat zijn de Nederlanders toch gek op water. Met hart en ziel vliegen snelle Jelle over het water en over de parking (kleine inside grapje). De ribbetjes en de gamba’s en frietjes in het plaatselijk restaurant smaken. Buikje rond, slapen de meiden meer dan de klok rond, van 21u30 tot 10 uur deze morgen.

image.jpeg


Een ontbijt en op weg naar de sluis, de bakboord sluis gaat juist dicht we moeten efkens aan de wachtsteiger. Een beroepsvaarder met zand gaat in de stuurboordsluis en alle jachten mogen mee.
Opnieuw een verval van om en bij de 4,5 m maar nu in omgekeerde richting.


In de Lithse ham krijgen we dezelfde plaats als verleden week naast het huisje.
De meiden testen de temperaturen van het water, spelen bommentje eerst met zwemvest dan zonder.  Doen aan stand-up paddlesurfing, het lukt goed.


Wij poetsen een beetje en de jeugd trekt dan maar naar het zwembad.
De zon komt piepen maar de wind wakkert ook aan maar het regent nu toch niet.


Een ijsje, een cola, wat chillen, een liedje componeren dat doet de jeugd als ze efkens genoeg hebben van het water. Juist voor Hary Potter en het avondmaal varen ze nog naar het strandje.

Nog een laatste maal bommentje.

Morgen naar de thuishaven.

 

Commentaren

Beste Dirk en Lut, we hebben jullie belevenissen op de voet gevolgd en keken telkens uit naar een volgend verslag. De meisjes hebben duidelijk een fantastische week achter de rug, iets om nooit te vergeten. Bedankt voor de goede zorgen en tot morgen !! Nathalie en Jan.

Gepost door: Jan Steeland | 16-07-16

De commentaren zijn gesloten.