11-07-16

Alem - Alemse Rivièra 11 juli 2016

image.jpeg

image.jpegAlem – Alemse Rivièra 11 juli 2016


Zondagavond vertrokken met zomerse temperaturen. Na een weekend vol van rockmuziek worden we nu ondergedompeld in pubergirlsmuziek.

De kermis in Kerkdriel draait nog volop als we oprijden, het is te verleidelijk de meiden moeten toch eens kennismaken met de Hollandse kermis. Niet te vergelijken met onze kermis, attracties die rondzwieren, omhoog, omlaag, ondersteboven alles overgoten met een massa aan lichtjes in alle kleuren en Hollandse schlagers, biertentjes en kraampjes met Vlaamse friet.
De meiden wagen zich aan een werpkraampje en komen terug met elk een knuffel en vol van suikerspin.
Voldaan trekken we terug naar de haven, de bedden worden verdeeld en vijf minuten later gaat het licht reeds uit, tevreden en misschien toch een beetje verontrust, wat komt er morgen?

 

image.jpeg

 


Voor de één is alles nieuw, boot, open water, varen, voor de andere herhaling van vroegere logeerpartijen.
Na een stevig ontbijt vertrekken we per fiets naar Rossum, de voorraadkast wordt aangevuld, alles lusten ze, dus het wordt niet moeilijk koken.


De weerberichten worden nagezien, ietwat zonneschijn, ietwat regen van alles wat! Geen lange vaart vandaag, naar de Rivièra aan de overkant van de weg, met de boot een half uurtje, ankeren en de waterpret kan beginnen.
Onze oude surfplank dient voor alle doeleinden, zwemplank, peddelplank, acrobatenplank. De meiden zwemmen zich warm. Het wordt een gezellige namiddag.

 

image.jpeg


De wind blaast ons vooruit bij de terugvaart. Aperitieven en een lekkere hamburger en de dag is zo voorbij gevlogen, tot morgen!

 

Commentaren

Het ziet er daar fantastisch uit. De meiden hebben zich zichtbaar goed geamuseerd. Leuk om de belevenissen op de voet te volgen. Nathalie, Lukas en Jan.

Gepost door: Jan Steeland | 11-07-16

Jullie zijn volop aan 't genieten, terwijl ik tussen de vlagen door mijn gras moet afrijden...maar ik geniet ook met de KK, soms aan zee soms elders. en ze jeunen ulder, opa geeft al wat da hun hartje lust...
Houd ons verder op de hoogte, 't es altijd interessant.

En bij gelegenheid gaan we ne keer een fleske kraken.

Hugooké

Gepost door: Hugo | 12-07-16

Nog een kleine quote:

ge kunt niet zwijgen en klappen tegelijk...(??!!)

ulder broere Hugo

Gepost door: Hugo | 12-07-16

De commentaren zijn gesloten.